Het Team

edwinEdwin Haring FFP CFP® RB is sinds 1989 zelfstandig ondernemer. Hij volgde na zijn middelbare school HBO SPD bedrijfsadministratie en studeerde fiscaal recht bij het Register Belastingadviseurs en financiële planning bij de Federatie voor Financiële Planners.  Door zijn uitgebreide ervaring voegt hij waarde toe aan de onderneming en is hij het juiste klankbord voor de ondernemer.

Hij is een pionier en heeft een onderscheidende manier van adviseren en begeleiden. Hij voert de onderhandelingen en vanuit zijn uitgebreide netwerk is er vrijwel altijd een goede match te maken.

 

 

 

Driessen martijndr. Martijn Driessen volgde de Hoge Hotelschool Maastricht en studeerde Bedrijfskunde. Hij deed uitgebreid onderzoek naar de persoonskenmerken van succesvolle ondernemers. Op basis hiervan ontwikkelde hij, naast andere instrumenten, een uniek instrument voor het objectief beoordelen van ondernemerskwaliteiten: E-Scan Ondernemerstest. Deze scan is ons startpunt voor de ondernemers.

Hij won daarmee in 1997 zelfs de publieksprijs 'Starter van het Jaar'. Een wedstrijd van VNO-NCW i.s.m. De Baak managementcentrum. In 2005 is Martijn op de E-Scan gepromoveerd. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het screenen van ondernemende (startende) ondernemers en werknemers. Binnen het bedrijf vervult Martijn mede de rol van pionier, adviseur en coach. Hij kan goed luisteren, is vindingrijk, analytisch en ondernemend.

 

 

afspraakmakenarrow

 

 

 

 

 

kaart arrow

Neem contact op 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen 
zo spoedig mogelijk contact met je op.

{chronoforms}contact{/chronoforms}